Να στείλετε μήνυμα
wuxispray packaging
απόσπασμα
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

ΚΙΝΑ wuxispray packaging Company News

Εθνική Ημέρα της Κίνας

Η Εθνική Ημέρα είναι μια νόμιμη γιορτή που θεσπίζεται από μια χώρα για να τιμήσει την ίδια τη χώρα.Τα γενέθλια του αρχηγού του κράτους, ή άλλες σημαντικές επετείους. Μερικές από αυτές είναι η Ημέρα του Αγίου, ο προστάτης της χώρας αυτής. Στις 2 Δεκεμβρίου 1949, the Fourth Meeting of the Central People's Government Committee accepted the recommendation of the National Committee of the Chinese People's Political Consultative Conference and passed the Resolution on the National Day of the People's Republic of China, αποφασίζοντας ότι η 1η Οκτωβρίου κάθε έτους θα είναι η μεγάλη μέρα που η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας κηρύχθηκε και η Εθνική Ημέρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.Μετά την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας την 1η Οκτωβρίου 1949, ο εορτασμός της Εθνικής Ημέρας υπέστη αρκετές αλλαγές. Την Εθνική Ημέρα, θα έχουμε εφτά ημέρες διακοπές!Υπάρχει επίσης η πιο αναμενόμενη στρατιωτική παρέλαση, η οποία παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά της εποχής της χώρας μας.                                

2023

10/01

Φεστιβάλ Μέσης Φθινοπώρου στην Κίνα

   Το Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου, επίσης γνωστό ως Φεστιβάλ Πανσέληνου και Φεστιβάλ Επανένωσης, είναι ένα από τα σημαντικά παραδοσιακά κινεζικά φεστιβάλ.πλούσια ιστορικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά, και ποικίλα λαϊκά έθιμα. Υπάρχουν τέσσερα είδη λαϊκών εθίμων του Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου: 1Παρακολουθώντας το φεγγάρι:Μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου είναι η παρακολούθηση της σελήνης. 2- Τρώει φεγγαρόπιτα:Το συμβολικό φαγητό του Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου είναι τα κεκάκια του φεγγαριού. 3Οικογενειακή επανένωση:Το Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου είναι μια σημαντική ημέρα οικογενειακής επανένωσης και πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν να πάνε σπίτι για να περάσουν το φεστιβάλ με τις οικογένειές τους. 4Μαντεύω γρίφους:Το να μαντεύεις αινίγματα είναι μια από τις λαϊκές δραστηριότητες του Φεστιβάλ του Μεσαίου Φθινοπώρου.                            

2023

09/29

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων, επίσης γνωστό ως φεστιβάλ βαρκών δράκων και φεστιβάλ βαρκών δράκων, είναι την πέμπτη ημέρα του πέμπτου μήνα του σεληνιακού ημερολογίου κάθε χρόνο. Είναι ένα λαϊκό φεστιβάλ που συνδυάζει τη λατρεία των Θεών και των προγόνων, που προσεύχονται για την ευλογία και τον εξορκισμό, ψυχαγωγία εορτασμού και κατανάλωση.   Το φεστιβάλ βαρκών δράκων, μαζί με το φεστιβάλ ανοίξεων, φεστιβάλ Qingming και φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου, καλείται τέσσερα παραδοσιακά φεστιβάλ στην Κίνα   Το φεστιβάλ βαρκών δράκων είναι ένα παραδοσιακό πολιτιστικό φεστιβάλ δημοφιλές στην Κίνα και άλλες χώρες στο Sinosphere. Λέγεται ότι Qu Yuan, ένας ποιητής του κράτους Chu στη να πολεμήσει κρατική περίοδο, εδιάπραξε αυτοκτονία με το άλμα στον ποταμό Miluo την πέμπτη ημέρα του Μαΐου. Οι πιό πρόσφατες γενεές πήραν επίσης το φεστιβάλ βαρκών δράκων ως φεστιβάλ για να τιμήσουν την μνήμη Qu Yuan。   Ευμένος σε τον καθέναν ένα υγιές φεστιβάλ βαρκών δράκων

2023

06/22

ΗΜΈΡΑ ΕΥΤΥΧΟΥΣ VALENYINE

 Η ημέρα του βαλεντίνου, επίσης γνωστή ως ημέρα του βαλεντίνου του ST ή ημέρα του βαλεντίνου του ST, είναι ένα από τα παραδοσιακά φεστιβάλ στις δυτικές χώρες και προήλθε από το χριστιανισμό. Τώρα έχει γίνει ένα διάσημο ρομαντικό φεστιβάλ στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι στις διαφορετικές χώρες εκφράζουν την αγάπη τους στους διαφορετικούς τρόπους. Η ημέρα του βαλεντίνου είναι ένα φεστιβάλ για την αγάπη, το ειδύλλιο, τα λουλούδια, τις σοκολάτες και τις ευχετήριες κάρτες. Οι άνδρες και οι γυναίκες στέλνουν τα δώρα ο ένας στον άλλο αυτήν την ημέρα για να εκφράσουν την αγάπη ή τη φιλία τους. Η ημερομηνία γευμάτων την ημέρα του βαλεντίνου αντιπροσωπεύει συνήθως το κλειδί στην ανάπτυξη της σχέσης.   Η ημέρα του βαλεντίνου έχει γίνει δημοφιλείς διακοπές για τους νέους στην Ευρώπη και την Αμερική, και έχει γίνει επίσης δημοφιλής σε άλλες χώρες. Η Κίνα θεωρεί το παραδοσιακό φεστιβάλ Qixi ως ημέρα του βαλεντίνου. Επειδή μπορούν να εκφράσουν τα κοινά ανθρώπινα συναισθήματα, όλες οι χώρες έχουν ερευνήσει ημέρα του τη «βαλεντίνου τους»      Πέστε την ημέρα του ευτυχούς βαλεντίνου πάλι!                   

2023

02/14

1 2