Αρχική Σελίδα

wuxispray packaging Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

WUXISPRAY PACKAGING.CO καθιερώνεται το 2003. με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συσκευασία του τομέα, παράγετε κυρίως όλα τα είδη μπουκαλιών αντλιών και καλλυντικών συνόλων πολυτέλειας. εστιάσαμε στον ποιοτικό έλεγχο και σχεδιασμός των νέων προϊόντων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες αγοράς. Τώρα έχουμε περισσότερους από 150 υπαλλήλους, ελπίζουμε να βοηθήσουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας για να βρούμε την καλύτερη συσκευασία για τα προϊόντα τους. στοχεύουμε να κάνουμε μόνιμες επιχειρήσεις με κάθε πελάτη.

 

Το Wuxispray που συσκευάζει τη Co. ΕΠΕ βρίσκεται στην οικονομικά αναπτυγμένη του δέλτα περιοχή ποταμών Yangtze, η ανταγωνιστικότερη οικονομική ζώνη jiangsu-Zhejiang στην Κίνα. Κοντά σε έναν από το μεγαλύτερο λιμένα λιμένας-Σαγκάη της Κίνας και το λιμένα Ningbo, η μεταφορά είναι πολύ κατάλληλη. Παίρνει μόνο μια μιάμιση ώρα για να φτάσει στο διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Pudong. Σαν κατασκευαστή που ειδικεύεται στην έρευνα, την κατασκευή και τις πωλήσεις, έχουμε τον ΨΕΚΑΣΜΌ σήμα-WUXI μας. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν όλα τα είδη αντλιών, μπουκαλιών και άλλων καλλυντικών υλικών συσκευασίας.

 

Μέχρι τώρα, ήμαστε κύριοι ήδη του προηγμένου σχεδίου φορμών, κατασκευή, έγχυση, αυτόματος συγκεντρώστε, εξοπλισμός ποιοτικής επιθεώρησης και τεχνολογία. Εν τω μεταξύ έχουμε χτίσει μια πεπειραμένη, επαγγελματική, τίμια και αρμόδια ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης για να εγγυηθούμε την προσφορά κατάλληλου του πελάτες προϊόντος και της αξιόπιστης υπηρεσίας μας. Εκτός αυτού, έχουμε επίσης μια ομάδα ανάπτυξης δέκα άριστων σχεδιαστών που θα αναπτύξουν τα νέα προϊόντα σύμφωνα με την αγορά. Μέσα στον κατάλογό μας, προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή της συσκευασίας τέλεια για όλες τις ανάγκες. Για κάθε διατύπωση, έχουμε μελετήσει και έχουμε κατασκευάσει συγκεκριμένα τα εμπορευματοκιβώτια, δημιουργώντας τις συλλογές των μπουκαλιών και των βάζων πλήρων, ευπροσάρμοστων και ικανών να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε ανάγκη. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε μια καλλυντική συσκευασία της υψηλότερης ποιότητας που συνδυάζει το σχέδιο, η πρακτικότητα της χρήσης και των καλύτερων πρώτων υλών για να συντηρήσει άθικτος τις ιδιότητες των προϊόντων σας χωρίς θυσία του αισθητικού προϊόντος ΨΕΚΑΣΜΟΎ side.WUXI ενημερώνεται συνεχώς, ευχαριστεί στο τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο είναι συνεχώς δεσμευμένο στην εύρεση των καινοτόμων λύσεων.

 

Για να δημιουργήσετε μια αληθινά μοναδική και αποκλειστική γραμμή μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευασία σας με μια πλήρη κατάταξη των κιβωτίων και των ετικετών που διακοσμούνται με τη γραφική παράσταση και το λογότυπό σας. Επιπλέον, έχουμε εισαγάγει την ολοκαίνουργια υπηρεσία εκτύπωσης οθόνης στο γυαλί και το πλαστικό για να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε 360 βαθμούς μια επιλογή των στοιχείων, την οποία μπορείτε να επιλέξετε με την πρόσβαση του τμήματος «προϊόντων εκτύπωσης οθόνης». Ανακαλύψτε την ευκολία της δημιουργίας της γραμμής σας καλλυντικής συσκευασίας on-line και σε μερικά απλά βήματα.

Στοχεύουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη καλά, με το πάθος 100% και τις επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις. ενίσχυση σας σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της αγοράς.

 

Δεδομένου ότι το εργοστάσιό μας ίδρυσε, έχουμε αναπτυχθεί και έχουμε επεκταθεί συνεχώς. Ο διοικητικός τρόπος του εκσυγχρονίζεται. Από την ανηλεή σκληρή δουλειά μας, έχουμε περάσει την πιστοποίηση ISO9001 και την κερδημένη φήμη σε όλο τον κόσμο. Επιθυμούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με τους φίλους από τα διαφορετικά μέρη του κόσμου, με το αμοιβαίο όφελος και να ενώσουμε μαζί για να δημιουργήσουμε το φωτεινότερο μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2003, ιδρύσαμε το πρώτο εργοστάσιό μας - wuxispray πλαστικό. Κυρίως πλαστικές αντλίες προϊόντων για να συναντήσει την κινεζική τοπική αγορά μας.

 

Το 2005, χτίζουμε το δεύτερο εργοστάσιό μας για να παραγάγουμε τα πλαστικά μπουκάλια, συμπεριλαμβανομένου HDPE, PET, υλικά μπουκάλια PETTG.

 

Το 2006, κερδίσαμε το βραβείο του top 10 πλαστικού εργοστασίου σε Jiangsu.

 

Το 2008, με τον επιτυχή του Πεκίνου ολυμπιακού, είμαστε πιστοί για να πωλήσουμε το προϊόν μας παγκοσμίως, ιδρύσαμε τη διεθνή εμπορική επιχείρησή μας.

 

Το 2010, παρευρισκόμαστε αρχικά στην καλλυντική έκθεση του Ντουμπάι, ανοίξαμε το μυαλό μας και μαθαίνουμε περισσότερων από αυτό, αποφασίσαμε να χτίσουμε την καλλυντική γραμμή μας για να ταΐσουμε περισσότερες απαιτήσεις της αγοράς.

 

Το 2012, μετά από δύο έτη μελέτης και δοκιμή, κάναμε το πρώτο υψηλό σημείο μας τα ακρυλικά καλλυντικά σύνολα, και κερδίζουμε την πρώτη μεγάλη γραμμή μας από τη Γαλλία.

 

Το 2013, συνεχίσαμε να παρουσιάζουμε προϊόντα μας στις αμέτρητες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, και αποδείξαμε υψηλό μας - ποιότητα στον κάθε πελάτη μας.

 

Μέχρι το 2019, έχουμε σχεδόν ενός εκατό τη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων, τις καλύψεις προϊόντων μας όλα τα είδη αντλιών και τα μπουκάλια και το υλικό συσκευασίας. Τώρα έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους και έχουμε χτίσει τις αυτόματες γραμμές μας χρησιμοποιώντας την πιό προηγμένη γρήγορη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων.

 

Το 2020, δεδομένου ότι τα covid-19 επιτίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο, πολλοί από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Έχουμε δώσει το ποσό επιδημικών υλικών πρόληψης και επίσης συμπεριλαμβανομένου του μπουκαλιού μας με τις αντλίες για να τους βοηθήσουμε να παλεψουν ενάντια με covid-19.

 

Στόχος συσκευασίας Wuxispray να κατασταθεί η επιχείρησή μας ευκολότερη και να κοιτάξει πάντα προς τα εμπρός για να κάνει μόνιμες επιχειρήσεις με κάθε πελάτη.

 

Για να συνεχιστεί…

 

    ΚΙΝΑ wuxispray packaging Εταιρικό Προφίλ 0    ΚΙΝΑ wuxispray packaging Εταιρικό Προφίλ 1    ΚΙΝΑ wuxispray packaging Εταιρικό Προφίλ 2

wuxispray packaging wuxispray packaging wuxispray packaging wuxispray packaging
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : wuxispray

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ wuxispray packaging Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ wuxispray packaging Πιστοποιήσεις